Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
  • haven.png

Supply Chain Management

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting logistiek management, specialisatie Supply Chain Management aan VIVES Zuid

Bestel jij ook al eens iets via het internet in Duitsland, in de Verenigde Staten of zelfs in China? Stel jij je nooit vragen hoe een kledingsstuk dat gemaakt wordt in Pakistan enkele dagen later in jouw favoriete winkel ligt?

We vinden het vanzelfsprekend dat de rekken van de supermarkt elke dag weer gevuld zijn, dat spullen die we online bestellen in een mum van tijd thuis geleverd worden en dat de koffers die we op de luchthaven inchecken als vanzelf op onze eindbestemming verschijnen. De processen die ervoor zorgen dat dit allemaal als vanzelf gebeurt, bestudeer je in het keuzetraject Supply Chain Management van de opleiding logistiek management.

De interne logistieke ketting (warehousing, productieplanning en voorraadbeheer, productielogistiek ...) en het externe logistieke gebeuren (transportmodi, douane en accijnzen, transportgeografie, goederen- en aansprakelijkheidsverzekeringen ...) vormen de rode draad doorheen de opleiding. Aangevuld met commerciële vaardigheden en een taaltraining, maken wij van jou een bijzonder graag geziene stafmedewerker in het bedrijfsleven en/of in de transportsector. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Traject op maat
Aanpak
Begeleiding
Studiemateriaal
Praktijk
Toekomst
Examens
Getuigenis
Deel dit via