• reis.jpg

International management - Nederlands/Engels programma

Bachelor in het international management, keuzetraject Nederlands/Engels programma aan VIVES Zuid

De eenjarige bachelor in het international management vormt een ideale mix tussen theoretische en praktische vorming, die de nodige professionele vaardigheden voor het ondernemen moet opleveren. De opleiding komt tegemoet aan de steeds stijgende behoefte aan een internationale vorming in de globale economie.

Door de contacten met buitenlandse docenten en studenten zijn er ook enkele modules in het Engels. De bachelor richt zich zowel naar de dynamische 'entrepreneur' als naar de meer administratief ondersteunende functies en managers. Het is dus een integraal programma dat alle terreinen van het bedrijfsleven dekt.

Om je in te schrijven voor de bachelor international management dien je reeds minimum een ander bachelordiploma behaald te hebben. Dit kan ook als je een diploma hebt uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde, maar slechts in overleg met het opleidingshoofd. Je kunt toegelaten worden na een intakegesprek.

Om toegelaten te kunnen worden, download je onderstaand interviewdossier. Vul het zo volledig mogelijk in, hernoem het bestand naar "interviewdossier_naamvoornaam.pdf" en stuur het digitaal terug naar [email protected]. Je krijgt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.

Wees er snel bij: het aantal inschrijvingen per academiejaar is beperkt. Speel veilig en stuur daarom je aanvraag voor een intakegesprek nog voor het begin van de zomervakantie door.

Aan het werk
Klemtonen
Studieroute
Studieduur en traject
Onderwijskundige aanpak
Stage en afstudeerproject
Verder studeren
Deel dit via