• voedselveiligheid

Basisopleiding voedselveiligheid en persoonlijke hygiëne voor keukenpersoneel

Basisopleiding voedselveiligheid en persoonlijke hygiëne voor keukenpersoneel

Het doel van deze basisopleiding is het sensibiliseren van uw werknemers voor de mogelijke gevolgen van niet hygiënisch handelen en hen er toe aanzetten om op een meer hygiënische manier te werken. De opleiding is bedoeld voor het personeel van keukens waar het voedsel bereid en verdeeld wordt, alsook voor het personeel van keukens waar er enkel verdeling van voedsel gebeurt. Door deelname aan de opleiding voldoet u tevens aan de wettelijke verplichtingen op dit vlak.

Doelgroep

Kinderdagverblijven, ziekenhuizen, scholen en woon- en zorgcentra

Certificering

Attest van deelname

Data

Dinsdag 13/06/2017 van 16u – 18u

Docenten

Mevr. An Callens en Mevr. Michele Desmet

Inschrijving

Je kunt meteen inschrijven door hiernaast te klikken op de Schrijf je in-knop. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier krijg je een bevestiging en een factuur per post toegestuurd. Met je inschrijving verklaar je je automatisch akkoord met de inschrijvings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Annulering

Gelieve per e-mail te annuleren als je niet aanwezig kunt zijn door een mailtje te sturen naar de contactpersoon van deze opleiding. Annuleren gebeurt conform de annuleringsvoorwaarden. De organisatie kan beslissen de opleiding niet te laten plaatsvinden bij onvoldoende inschrijvingen.

Deel dit via

Dinsdag 13 juni - van 16u tot 18u

€ 50,00 per persoon