Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Schrijf je in voor afstandsonderwijs

Welkom bij VIVES op afstand! We vinden het fijn dat je je wil inschrijven voor een van onze opleidingen via afstandsonderwijs. Een diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs is een officieel diploma en net zoveel waard als een diploma dat een student in dagonderwijs op onze hogeschool kan behalen. Dat betekent echter ook dat dezelfde inschrijvingsvoorwaarden van toepassing zijn.

Om van start te kunnen gaan met een bacheloropleiding, moet je afgestudeerd zijn in het secundair onderwijs (ASO, KSO, TSO of na een zevende jaar BSO), Nederlands spreken en over voldoende leerkrediet beschikken.  Je hoeft niet in het bezit te zijn van een werkattest. De volledige bepalingen kun je nalezen op onze pagina over inschrijvingsvoorwaarden.  

Inschrijven voor academiejaar 2017-2018?

Het academiejaar gaat officieel van start half september. De inschrijving bestaat uit 2 stappen: de online registratie en de definitieve inschrijving.

Stap 1: online registeren 

De online registratie kan perfect van thuis uit. Selecteer hieronder de opleiding waarvoor je je wil inschrijven en doorloop de online registratie. Tip: deze registratie lukt het best op een computer, niet op een smartphone of tablet.

Klik hier om je opleiding te selecteren (academiejaar 2017-2018)

Stap 2: definitief inschrijven 

Nadat je je online hebt geregistreerd, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Lees deze e-mail én bijlage aandachtig. In de bijlage staat wat je moet doen om je inschrijving te finaliseren. Voor de meeste opleidingen kan je je inschrijving van thuis uit definitief afwerken. 

Uiteraard ben je ook steeds welkom op onze campus om je inschrijving definitief in orde te brengen. Nadat je definitief bent ingeschreven, ontvang je informatie over de start van de opleiding, je inschrijvingsdocumenten, factuur en studentenkaart. Je bent dan helemaal klaar om bij VIVES van start te gaan.  Je ontvangt bij inschrijving een factuur ter betaling. Je hoeft op het moment van inschrijving dus geen betaling te doen, alles gebeurt via overschrijving.

Nu nog starten in academiejaar 2016-2017?

Wil je weten of het voor jouw opleiding mogelijk is om nu nog in te stappen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Inschrijven voor huidig academiejaar kan via onderstaande link. 

Stap 1: online registeren 

De online registratie kan perfect van thuis uit. Selecteer hieronder de opleiding waarvoor je je wil inschrijven en doorloop de online registratie. Tip: deze registratie lukt het best op een computer, niet op een smartphone of tablet.

Klik hier om je opleiding te selecteren (academiejaar 2016-2017)

Stap 2: definitief inschrijven 

Nadat je je online hebt geregistreerd, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Lees deze e-mail én bijlage aandachtig. In de bijlage staat wat je moet doen om je inschrijving te finaliseren. Voor de meeste opleidingen kun je je inschrijving van thuis uit definitief afwerken. 

Uiteraard ben je ook steeds welkom op onze campus om je inschrijving definitief in orde te brengen. Nadat je definitief bent ingeschreven, ontvang je informatie over de start van de opleiding, je inschrijvingsdocumenten, factuur en studentenkaart. Je bent dan helemaal klaar om bij VIVES van start te gaan.  Je ontvangt bij inschrijving een factuur ter betaling. Je hoeft op het moment van inschrijving dus geen betaling te doen, alles gebeurt via overschrijving.

Vragen? 

Lukt het niet om je in te schrijven of zit je met vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we helpen je graag verder. Uiteraard kun je ook langskomen op een van onze campussen om je inschrijving in orde te brengen.  Dat kan elke werkdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 17u.