Webmail personeel

In de loop van het eerste semester van academiejaar 2018-2019 vernieuwt de IT-dienst het mailsysteem voor alle VIVES-collega's. De veranderingen gebeuren vooral achter de schermen, maar vereisen wel dat je je op een andere manier aanmeldt dan nu het geval is.

Nieuwe webmail-omgeving

Nieuwe collega's hebben vanaf het begin van het academiejaar 2018-2019 meteen toegang tot het nieuwe systeem. Om je mail op te vragen surf je naar:

webmail.vives.be

Als je de melding krijgt dat bij het inloggen iets is misgegaan, betekent het dat jij op dit moment deze nieuwe link nog niet kunt gebruiken. Gebruik in dat geval de onderstaande link om je mail online te raadplegen.

Oude webmail-omgeving

Collega's die nog in het oude systeem zitten, kunnen hun mail online opvragen via de volgende link:

mail.vives.be

Je ontvangt een mailtje met meer uitleg zodra jouw e-mailaccount van het oude naar het nieuwe systeem is overgezet. Daarbij blijven al je oude mails, contacten en agenda's gewoon behouden. Deze tussenpagina verdwijnt zodra alle collega's zijn overgezet naar het nieuwe systeem. Op dat moment verschijnt weer een rechtstreekse link naar de webmail in het Tools-menu op de website.

Problemen en vragen?

Ervaar je nog een probleem of heb je nog een specifieke vraag, ga dan even naar de Servicedesk.