Tweede editie Viveggie Night in VIVES Brugge Xaverianenstraat

Naar aanleiding van de campagnes Donderdag Veggiedag, Gezonde Campus en Duurzame Campus organiseert VIVES Brugge Xaverianenstraat de tweede editie van de duurzame kookwedstrijd Viveggie-night. Studenten en docenten krijgen in teams van 2 tot 4 personen de opdracht om een duurzaam vegetarisch gerecht te ontwerpen én klaar te maken. 

Maximum tien teams nemen het tegen elkaar op met als doel het presenteren van een lekkere, vegetarische, duurzame en mooi gepresenteerde warme hoofdmaaltijd voor 3 tot 4 personen. Iedereen start op hetzelfde moment en bij het fluitsignaal eindigt ook iedereen op hetzelfde moment.

Het evenement zal plaatsvinden tussen 18 en 21 uur in het kooklab van VIVES Brugge Xaverianenstraat. Zowel studenten als docenten kunnen deelnemen. Een team bestaat uit twee tot vier leden. Het gerecht moet warm en mooi gepresenteerd worden en binnen anderhalf uur klaar zijn. Elk team schrijft zijn recept uit (inclusief vermelding van ingrediënten, werkwijze en de naam van het gerecht).

De deelnemende teams krijgen een startbedrag van 50 euro waarmee ze de nodige ingrediënten kunnen aankopen. Iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag met informatie en producten mee naar huis. De winnaars krijgen niet alleen elk een Fnac-bon, maar zien hun recept ook op het menu van Sodexo verschijnen. Er zijn ook andere prijzen te winnen: veggie kookboeken of een geschenkenpakket van De Hobbit. Meedoen? Meld je dan nu aan!

Het volledige reglement kun je hier downloaden:

 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via