Toledo

Toledo is het intranet voor alle studenten van VIVES. Je vindt er een overzicht van alle opleidingsonderdelen waar je voor bent ingeschreven en bijhorende cursussen. Je kunt er ook contact opnemen met je docenten en de laatste mededelingen raadplegen die bij je opleiding horen.

Praktische informatie

Toledo is voor de student van VIVES de centrale omgeving waar je alle informatie terugvindt over de opleidingsonderdelen die op jouw programma staan. Voor elk opleidingsonderdeel dat je volgt, is er automatisch een omgeving in Toledo voorzien waarin alle aanvullende informatie beschikbaar is, zoals deĀ studiewijzer, presentaties die de docent in zijn lessen heeft gebruikt... Ook kun je via die weg rond bepaalde inhouden uit een opleidingsonderdeel met medestudenten discussiĆ«ren.

Naast Toledo-cursussen (die bij een opleidingsonderdeel horen) heb je vaak ook toegang tot community's. Dit kan bijvoorbeeld een omgeving zijn waar algemene informatie of documenten kunnen geraadpleegd worden over de opleiding die je volgt. Denk bv. aan stagedocumenten of contactgegevens van de stagebegeleider, studietrajectbegeleider...

Toledo

Om toegang te krijgen tot Toledo heb je je VIVES-gebruikersnaam (r-nummer) en je wachtwoord nodig.

Help en training

In dit filmpje leer je waar Toledo voor staat, wat je met Toledo allemaal kunt doen en hoe je je weg vindt in onze elektronische leeromgeving:

Toledo heeft een handige zoekfunctie! Dit filmpje toont jou hoe je met die zoekfunctie kan werken.

In dit filmpje wordt getoond hoe je je zelf voor een bepaalde cursus of community kan inschrijven als dit nodig zou zijn.

Problemen en vragen?

Ervaar je nog een probleem of heb je nog een specifieke vraag, ga dan even naar de Servicedesk.