Startpunt studenten

Binnen de dienst Onderwijsbeleid van VIVES is er het domein Onderwijstechnologie. Dit domein draagt in de hogeschool bij tot de ontwikkeling van een eigentijdse en vernieuwende digitale leeromgeving waarin leren van en met elkaar centraal staat.

We begeleiden en helpen studenten bij het gebruik van digitale onderwijstools.  De multimediacel is een onderdeel van het domein Onderwijstechnologie en begeleidt studenten bij de ontwikkeling en het gebruik van kwalitatief multimediaal materiaal. 

De dienst IT staat in voor de optimale werking van het computernetwerk in al zijn aspecten. Dit gaat dan (niet uitsluitend) over: bekabeld netwerk, draadloos netwerk, serverpark, pc-park met bijhorende software, toepassingen, servicedesk.

Studentenportaal

Op het studentenportaal willen we je een antwoord bieden op je concrete vragen met betrekking tot de verschillende digitale omgevingen en tools die in VIVES gebruikt worden.  Je vindt er ook oplossingen over vragen rond je studietraject, vragen over de werking van de bibliotheken, enz. Vanuit het studentenportaal krijg je ook toegang krijgen tot handleidingen voor specifieke digitale tools die binnen VIVES gebruikt worden.

Studentenportaal

ICT Servicepunt

Voor veelgestelde vragen rond IT-problemen (FAQ) of om een vraag te stellen aan de IT-servicedesk kan je terecht op de ons ICT Servicepunt.  Ook vanuit het ICT Servicepunt kan je toegang krijgen tot de handleidingen voor specifieke digitale tools.

ICT Servicepunt