Startpunt

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle digitale tools die je tijdens je opleiding nodig kunt hebben. Voor de meeste van deze tools zijn ook aparte pagina's met tips en handleidingen beschikbaar.

Communicatietools

Toledo Webmail KU Loket  

Meer info of handleidingen nodig? Bekijk dan de wegwijspagina's die bij deze toepassingen horen:

VIVES-tools

Account Map Stageplanner

Meer info over hoe je je VIVES-account kunt beheren, hoe je je uurrooster kunt raadplegen en hoe je je persoonlijke map gebruikt, vind je hier:

Software

VDI Edumatic Lynda

VIVES stelde de volgende softwareprogramma's gratis ter beschikking van zijn studenten. Meer info en handleidingen vind je op de volgende pagina's:

Onderzoeksvaardigheden

 Limo LimeSurvey Taalhulp

Meer informatie over onderzoeks- en informatievaardigheden vind je in de Toledo-community VIVES Onderzoeks- en informatievaardigheden. Meer informatie over de bibliotheekcatalogus en de enquêtetool van VIVES vind je hier:

Toepassingen voor afstandsonderwijs

Square Webshop Stages AO Link

Studeer je bij VIVES op afstand, dan zijn deze tools specifiek voor jou bedoeld. Meer info en handleidingen vind je op de volgende pagina's:

Ondersteuning

Meer informatie en handleidingen voor het gebruik en het reserveren van de multimediacel, Digitale School en de collaboration rooms vind je hier:

Meer weten?

Op de volgende pagina's vind je meer informatie over het praktisch gebruik van technologie op de campus en tijdens je opleiding:

Servicedesk

Voor veelgestelde vragen rond IT-problemen kun je altijd terecht op onze Servicedesk. Wij helpen je daar graag zo snel mogelijk op weg. Je vraag wordt doorgestuurd naar een van onze medewerkers, die vervolgens met jou contact opneemt.

Servicedesk

ICT Gebruikersafspraken

Als student van VIVES kun je vrij gebruikmaken van de computer- en netwerkfaciliteiten van onze hogeschool. Lees de afspraken voor het gebruik van het netwerk.

ICT Gebruikersafspraken