Studenten informatica

multimedia

Graduaat in de industriële informatica, afstudeerrichting multimedia

Leer via afstandsonderwijs met grafische programma’s werken om online content voor sociale media te maken en websites vorm te geven.

Volg een opleiding multimedia
Student op laptop

Je houdt je bezig met de creatieve media-inhoud én met projectmanagement binnen de creatieve industrie. Een Creative Digital Designer doorloopt het hele proces van conceptontwikkeling tot productie en leert hoe je mediaproducten in de markt zet. In twee jaar word je zo opgeleid tot een creatieve professional die zowel achter als voor de schermen een leidende rol kan spelen.

Studenten van vandaag bepalen de wereld van morgen. Daarom sta je in deze opleiding met beide benen in de praktijk. Je krijgt opdrachten van echte bedrijven. Je gaat zelf of in samenspraak met je docent op zoek naar hoe je jouw design het beste kunt realiseren.

multimedia op afstand studeren

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Brochures

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.