Elektronica-student

microdegree Smart Electronics (basics) via dag- en afstandsonderwijs

microdegree Smart Electronics (basics) via dag- en afstands-onderwijs
Micro Degree Smart Electronics - basics

Basiscursus elektronica en elektriciteit om elektronische oplossingen op maat te bedenken, ontwikkelen en onderhouden. Korte opleiding op afstand.

Waar kan ik dit volgen?
Kies deze opleiding Smart-Electronics voor een brede algemene basiskennis elektriciteit en elektronica
Kortrijk

We bieden je een praktijkgerichte opleiding, een aangename studieomgeving, een getuigschrift dat hoort bij de top 20 snelst groeiende betaalde job opleveren, toegang tot een hele waaier van beroepen en sectoren en de mogelijkheid geeft om verder te studeren voor een bachelor.

Deze opleiding beoogt een technisch-praktische studierichting te zijn. De theoretische kennis verwerft de student zelf en de praktische toepassingen kunnen on campus in het lab uitgewerkt worden. De branche komt handen te kort. Bedrijven zijn koortsachtig op zoek naar technologische profielen met een elektronica-achtergrond.

Micro degree Smart Electronics - basics studeren

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Spreek jij straks de taal die computers weer aan de praat krijgt?

Honger gekregen naar ICT, maar een driejarige opleiding is niets voor jou? Het microdegree van de bacheloropleiding elektronica-ICT afstudeerrichting elektronica is precies wat je nodig hebt. We bundelden een basispakket Smart Electronics-vakken, waardoor je je kan specialiseren op kleinere domeinen. Ideaal voor technische medewerkers die hun cv willen aansterken of willen groeien in hun job.

Of puur uit interesse, dat kan natuurlijk ook.

Is je elektriciteit- en wiskundekennis minder sterk? Dan raden we een voorbereidende cursus aan tijdens onze Summer School.

Met dit getuigschrift kun je o.a. netwerk- en systeemontwerper, programmeur van embedded systemen of ICT-trainer worden.

CP
 Quote signs

Ik heb een opleiding gevolgd die me heel goed is bevallen, vooral dankzij het feit dat die heel praktijkgericht is. Bovendien zaten we in een nieuwe campus en is het materiaal waarmee we werken heel eigentijds.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

Wat na je studie Micro degree Smart Electronics - basics?
Studenten

Verder studeren

Je kan met dit getuigschrift je brede algemene basiskeninnis aantonen en doorgroeien in technische knelpuntberoepen. Ook biedt dit je een mogelijkheid om de volledige bacheleropleiding aan te vatten.

Student elektronica

Aan de slag

Met een brede achtergrond is het voor de bachelor in de elektronica-ICT geen probleem om te voldoen aan de dringende nood in het werkveld van degelijk opgeleide elektronici. Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van elektronische schakelingen kan later je job worden.

Een brede waaier van knelpuntberoepen ligt dus voor je open: onderhoud en installatie van elektronische systemen, hardware ontwerper, programmeur van embedded systemen, technisch-commerciĆ«le functie, servicemedewerker of trainer. Misschien start je wel een eigen bedrijf!