Studenten informatica

industriële informatica

Graduaat industriële informatica aan VIVES Noord

Leer werken met grafische programma’s om online content te creëren en websites vorm te geven. Populaire opleiding op afstand voor wie sociale media en/of website wil beheren.

Volg een opleiding industriële informatica
VIVES Studenten informatica

Binnen het keuzetraject Creative Digital Design leer je op een creatieve manier statische en dynamische responsive websites ontwikkelen en beheren. Het is de perfecte combinatie van creatieve vormgeving, technische functionaliteit en aandacht voor gebruiksgemak. Het accent ligt op creativiteit, waarbij fotografie, grafisch ontwerp en multimediatechnieken een belangrijk onderdeel zijn.

Via duaal leren kom je tijdens de keuzetraject Creative Digital Design al vroeg in contact met je werkplek. Je maakt kennis met het werkveld via bedrijfsbezoeken en je draait mee in projecten. Je wordt getraind in sociale vaardigheden om op een goede manier met jezelf, je collega’s en je werk om te gaan.

industriële informatica studeren

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Brochures

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.