• bank.png
  • 8-bedrijfsvertaler-tolk.jpg
  • studenten.png

Salesmanagement

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing, specialisatie salesmanagement aan VIVES Zuid

Heb je de nodige commerciële spirit en zin voor initiatief? Zijn creativiteit en een vlotte omgang met mensen je basistools? Dan ben jij de geknipte 'verkoper'. We leren je commercieel te handelen en denken. Heel wat aandacht gaat naar sales en accountmanagement, het opzetten en leiden van een verkoopafdeling, sales training, digitale marketing en e-commerce. Verkopen wordt eigenlijk je tweede natuur.

In het tweede jaar van je opleiding specialiseer je verder. Ofwel kies je voor het traject salesmanagement, waar je dieper ingaat op de kneepjes van de bedrijfsverkoop, ofwel kies je voor het traject Retail & Store Management, waar we je klaarstomen voor het uitbaten van een eigen winkel. 

Deze specialisatie wordt zowel in dagonderwijs als in afstandsonderwijs aangeboden. Als je al een bachelordiploma hebt, dan kun je dit bijkomend diploma behalen via een verkorte studieroute.

Deel dit via
K

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Anne-Marie Berghmanmail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Ontvang de brochure