• stage.png

Logistiek management

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting logistiek management aan VIVES Zuid

Besef jij maar al te goed dat goederen verkopen en factureren maar één zaak is. Ben je ervan overtuigd dat ze geproduceerd en geleverd krijgen een even cruciale schakel in het bedrijf is? Wil je graag met een grondige kennis van zaken de logistieke ketting in een bedrijf coördineren? Zoek je een boeiende 'elke-dag-is-anders'-baan? Verdiep je dan in de afstudeerrichting logistiek management.

Logistiek is dat deel van de toeleveringsketen waar de efficiënte doorstroom en opslag van goederen en diensten van de plaats van verzending tot de plaats van gebruik zo optimaal mogelijk worden gepland, toegepast en beheerd. In logistiek management leer je dat alle bedrijven geconfronteerd worden met die logistieke processen. Elk bedrijf heeft een interne logistieke ketting en België is bovendien ook een gigantisch doorvoerland (met zeehavens, luchthavens, vrachttransport…), zeg maar de externe logistieke ketting.

Iets voor jou? Ben je geboeid door coördinatie, planning, opvolging, contacten met leveranciers, klantencontacten en structureel en efficiënt werken? Dan is logistiek management ongetwijfel iets voor jou!

Wat leer ik in deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoe verloopt mijn stage? 
Waar en wanneer leg ik examens af?
Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Wanneer kan ik starten met de opleiding?
Wat is de ervaring van onze studenten?
Deel dit via
Nieuw: duaal leren
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Veerle Lahoussemail mij
Ontvang de brochure