• event.png
  • ostendbeach3.png
  • cirque03.jpg

Eventmanagement

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting eventmanagement aan VIVES Zuid

Een eventmanager is een all-round man of vrouw. Hij/zij begrijpt het hele evenement, kent alle aspecten van de organisatie. Dus krijg je in de opleiding met al die onderdelen te maken. Je bent niet allergisch voor het economische: eventmanagement is een business. En dus leggen wij in de opleiding de klemtoon op het beheren van evenementen: de inkomsten, de uitgaven, de contracten, de verzekering, de budgettering, de communicatie, het projectmanagement, de marketing, en nog zoveel meer aspecten.

Verder word je een echte kenner van de sector. Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector.

De eventmanager is ook een vlotte communicator: met woorden (talen, Nederlands, Frans en Engels), met beelden (foto- en videobewerking) en met flink wat ICT-ondersteuning (ook specifieke pakketten voor event design).

Deel dit via
Vernieuwd programma!
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Bart Derolezmail mij
Ontvang de brochure