• til.jpg
  • Ergotherapie Rolstoel
  • kind.png

Bachelor in de ergotherapie

Bachelor in de ergotherapie aan VIVES Noord

Wil je op weg met mensen met beperkingen zodat ze maximaal kunnen participeren aan het dagelijkse leven? Vind je het een uitdaging om hierbij op een creatieve en doordachte wijze te zoeken naar oplossingen op maat? Je  bent geboeid door het begeleiden van mensen in activiteiten van het dagelijks leven: wonen en zorgen, leren en werken, spelen en vrije tijd?

Wil jij je inzetten voor de levenskwaliteit van personen met beperkingen en de mensen om hen heen? Je bent een teamspeler, werkt graag samen met anderen, maar je bent tegelijk ook zelfstandig? Kun jij je flexibel opstellen en trekt vernieuwing binnen een snel veranderende maatschappij jou aan? Je bent op zoek naar een praktijkgericht beroep? Dan is ergotherapie wellicht wat je zoekt!

Als je kiest voor een opleiding ergotherapie aan VIVES, kies je voor hedendaags, praktijkgericht onderwijs. De combinatie van kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling vormen je tot een deskundig ergotherapeut. Het beroep is veelzijdig, de opleiding bereidt je hierop voor. De samenwerking met het werkveld is uitstekend. Kleinschaligheid is onze troef! Praktijklessen worden gehouden in groepen van  ongeveer 25 studenten. Lectoren zijn vlot bereikbaar voor jou.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Bij wie kan ik terecht voor ondersteuning bij mijn studies?
Deel dit via
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.