• contract.png

Salesmanagement

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing, specialisatie salesmanagement, traject Salesmanagement aan VIVES Zuid

Heb je de nodige commerciële spirit en zin voor initiatief? Zijn creativiteit en een vlotte omgang met mensen je basistools? Dan ben jij de geknipte 'verkoper'. We leren je commercieel te handelen en denken. Heel wat aandacht gaat naar sales en accountmanagement, het opzetten en leiden van een verkoopafdeling, sales training, digitale marketing en e-commerce. Verkopen wordt eigenlijk je tweede natuur.

Commerciële en sociale vaardigheden zijn een absolute must voor een verkoper.  Als je bovendien mensen kan inspireren en aansporen  in verschillende talen, heb je natuurlijk extra troeven in handen waardoor je nog meer van onschatbare waarde bent! Je wordt daarom ook getraind in Engelse, Franse en Duitse of Spaanse commerciële communicatie.

Deze specialisatie wordt zowel in dagonderwijs als in afstandsonderwijs aangeboden. Als je al een bachelordiploma hebt, dan kun je dit bijkomend diploma behalen via een verkorte studieroute.

Deel dit via
S

Dit is een specialisatie binnen een professionele bacheloropleiding. Na een gemeenschappelijk gedeelte voor elke student, kies je in het tweede of derde jaar voor een specifieke uitdieping van een aspect van je opleiding.