Summer School Frans voor educatieve bachelors lager en secundair onderwijs (Torhout)

onderwijs

Je voelt dat je lacunes hebt in het Frans? Je Frans is wat je weerhoudt om aan je opleiding te beginnen ? Je Frans is goed maar kan beter? Je hebt nog schrik om in het Frans te spreken? Dan ben je hier op het juiste adres!

Dit is onze oplossing: een Summer School Frans voor wie de educatieve bachelor lager onderwijs volgt of wil volgen aan VIVES Torhout of voor nieuwe studenten van de educatieve bachelor secundair onderwijs met onderwijsvak Frans. De cursus vindt plaats onder de vorm van een verblijf vol pension van 3 september tot en met vrijdag 6 september 2019. Een heus taalbad op je toekomstige campus om je Frans wat schwung te geven!

Wat we jou te bieden hebben:

  • herhaling van de basiswoordenschat Frans
  • overzicht van problematische structuren en vormen
  • inoefening van de leerstof in allerlei activiteiten
  • sport
  • even eruit: een mini-excursie ... in het Frans.
  • workshops: sketches, dans, zang ...
  • avondactiviteiten: gezelschapspellen, karaoké, soirée française, ...

De kostprijs? € 100, inclusief syllabus, logement, activiteiten en maaltijden. 

Na ontvangst van je inschrijvingsformulier krijg je een bevestiging. Met je aanmelding verklaar je je automatisch akkoord met de inschrijvings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden zoals vermeld op de website. De organisatie behoudt zich het voorrecht de opleiding niet te laten doorgaan bij onvoldoende inschrijvingen. In geval van annulering, stuur een mailtje naar de contactpersoon op deze pagina.

Wees er snel bij: we voorzien (slechts) 20 deelnemers. Alle concrete informatie krijg je toegestuurd bij aanmelding. De aanmeldingen worden afgesloten op 16 augustus 2019.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via