Summer School Frans voor bachelors en graduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde (Kortrijk)

Heb je een minder sterke vooropleiding voor Frans? Of wil je nog even een aantal basiszaken opfrissen? Dat kan! Van maandag 7 tot en met donderdag 10 september 2020 organiseert het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in Kortrijk, telkens van 9u tot 17u, in VIVES Kortrijk een vakantiecursus Frans.

De kostprijs, syllabus inbegrepen, bedraagt 120 euro voor bachelors en 85 euro voor graduaatsstudenten. Aanmelden doe je op deze pagina, in september ontvang je de factuur.

Programma

Alle studenten worden op de eerste dag vijf minuten voor het starttijdstip verwacht voor een kort onthaal. Daarvoor kom je naar het gebouw van handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES Kortrijk via de ingang aan de Steenbakkersstraat. Bachelors volgen het volledige programma, graduaten volgen enkel het namiddagprogramma, dat gericht is op communicatie.

Starttijd Bachelors Bachelors en graduaten
ma 07/09 - 09u00 Grammatica /
ma 07/09 - 14u00 Woordenschat, spreken en luisteren Woordenschat, spreken en luisteren
di 08/09 - 09u00 Grammatica /
di 08/09 - 13u00 Communicatie Communicatie
wo 09/09 - 09u00 Grammatica /
wo 09/09 - 13u00 Communicatie Communicatie
do 10/09 - 09u00 Grammatica /
do 10/09 - 13u00 Gastcollege Gastcollege

Let op: aanmelden kan niet zomaar. Pas na het doen van de volgende tests en na goedkeuring van een van onze docenten, kun je je ook daadwerkelijk aanmelden voor deze cursus.

Test 1

  • surf naar deze link.
  • gebruik geen hulpmiddelen zoals grammaticaboeken enz. om de test te maken, het is de bedoeling dat je weet waar je staat qua basiskennis.
  • klik onderaan door om over te gaan naar de volgende test. Neem een printscreen van jouw behaalde niveau en mail dit resultaat naar [email protected] en [email protected], laat hen in die mail ook weten welke opleiding je volgt: een bachelor of graduaatsopleiding en welke specialisatie. Eén van hen laat jou weten of jij de ideale kandidaat bent om deze cursus te volgen.

Test 2

  • gebruik Google Chrome als browser
  • surf naar deze link
  • vul jouw mailadres in en klik op “go” om de test te maken.
  • gebruik geen hulpmiddelen zoals grammaticaboeken enz. om de test te maken, het is de bedoeling dat je weet waar je staat qua basiskennis.
  • neem een printscreen van jouw behaalde niveau en mail dit resultaat naar [email protected] en [email protected]. Eén van hen laat jou weten of jij de ideale kandidaat bent om deze cursus te volgen.

Mag je je aanmelden?

Mailtje gehad dat je mag aanmelden? Doe dat dan aan de hand van het formulier hieronder. Aanmelden kan tot en met 5 september 2020 door hieronder je gegevens achter te laten. Let op: aanmelden zonder eerst de test te doen en een toelatingsmail te hebben ontvangen, heeft geen zin.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je op ons Summer School-overzicht.

Deel dit via