Summer School boekhouden (Kortrijk)

handelswetenschappen en bedrijfskunde

Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 september 2020 organiseert het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in Kortrijk een instapcursus boekhouding voor studenten zonder voorkennis die zich inschrijven voor de afstudeerrichtingen accountancy-fiscaliteitbusiness management & entrepreneurship, logistiek management, marketing, financie- en verzekeringswezen, immobiliën en verzekeringswezen en automotive management.

Let op: start je straks met de opleiding eventmanagement, dan is het niet nodig dat je deze vakantiecursus volgt. Het vak boekhouden staat in het eerste jaar niet op het programma bij eventmanagement.

Deze driedaagse cursus is in geen geval verplicht te volgen, maar wordt vrijblijvend georganiseerd voor kandidaat-studenten die zich optimaal op het eerste opleidingsjaar van hun professionele bacheloropleiding wensen voor te bereiden. De lessen vinden plaats van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 15u00 op onze campus in Kortrijk.

De kostprijs voor deze vakantiecursus bedraagt 100 euro en in deze prijs is de syllabus inbegrepen. Je kunt je aanmelden tot en met 12 september 2020 via onderstaand inschrijvingsformulier. Betalen doe je achteraf. Je krijgt hiervoor een rekening toegestuurd.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je op ons Summer School-overzicht.

Deel dit via