Summer School Frans voor educatieve bachelors lager onderwijs (Brugge)

Bang voor Frans? Was het nooit je sterkste vak op de secundaire school? Geen zorgen, dankzij de Summer School Frans voor wie de educatieve bachelor lager onderwijs aan VIVES Brugge Xaverianenstraat volgt, neem je van maandag 7 september tot en met vrijdag 11 september 2020 een taalbad Frans voor je aan je opleiding begint.

Op een speelse en creatieve manier wordt je voorkennis aangescherpt. Je krijgt de kans om een unieke ervaring op te doen met de taal. Om dit tot een boeiende en leerrijke ervaring te maken, dagen we jullie uit om deze week mee vorm te geven.

Wat dacht je van een film, een uitstap naar Rijsel, spelletjes ...? De kostprijs voor deze vakantiecursus is 60 euro (uitstap inbegrepen), cash te betalen tijdens de eerste les. Na ontvangst van je aanmelding krijg je een bevestiging. Bij annulering voor de start van de eerste les, ben je geen geld verschuldigd.

De organisatie behoudt zich het voorrecht de opleiding niet te laten doorgaan bij onvoldoende aanmeldingen. 

Dit initiatief vindt plaats van maandag 7 september 2020 tot en met vrijdag 11 september 2020 aan VIVES Brugge Xaverianenstraat. Meld je snel aan want er zijn maximaal dertig deelnemers. Na aanmelding krijg je alle concrete informatie toegestuurd. Inschrijven kan tot en met 2 september 2020. 

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier.

Deel dit via