Summer Schools

De stap naar hoger onderwijs is een grote stap. En soms kies je voor een opleiding waar je vooropleiding niet helemaal op aansluit. Daarom kan het nuttig zijn om - voordat je start - je kennis rond een bepaald vak even bij te spijkeren.

VIVES organiseert hiervoor Summer Schools. Niet alleen leer je gelijk een aantal van je toekomstige medestudenten kennen, je krijgt in sneltreinvaart een overzicht van alle belangrijke zaken die je je eigenlijk nog uit het secundair zou moeten herinneren om zo goed mogelijk met je nieuwe opleiding van start te gaan.

Let op: voor verschillende zomercursussen geldt een maximumaantal deelnemers. Meld je dus snel aan als je zeker wil zijn van deelname! Alle vakantiecursussen vinden plaats in september.

Overzicht

Een overzicht van de Summer Schools die door VIVES worden georganiseerd vind je hier:

Studiegebied biotechniek

Studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde

Studiegebied industriële wetenschappen en technologie

Studiegebied onderwijs

Alle studiegebieden

Aanmelden kun je voor elke Summer School apart. Let op: vakantiecursussen zijn, met uitzondering van vakantie- en instapcursus digital skills, niet gratis en niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld van je bacheloropleiding. De exacte kostprijs staat vermeld bij elke vakantiecursus.