Je voelt dat je lacunes hebt in het Frans? Je Frans is wat je weerhoudt om aan je opleiding te beginnen? Je Frans is goed maar kan beter? Je hebt nog schrik om in het Frans te spreken? Dan ben je hier op het juiste adres!

Dit is onze oplossing: een Summer School Frans voor wie de educatieve bachelor lager onderwijs volgt of wil volgen aan VIVES Torhout of voor nieuwe studenten van de educatieve bachelor secundair onderwijs met onderwijsvak Frans. De cursus vindt plaats onder de vorm van een verblijf van maandag 6 tot en met donderdag 9 september 2021. Een heus taalbad op je toekomstige campus om je Frans wat schwung te geven!

Wat we jou te bieden hebben:

  • herhaling van de basiswoordenschat Frans
  • overzicht van problematische structuren en vormen
  • inoefening van de leerstof in allerlei activiteiten
  • sport
  • even eruit: een mini-excursie ... in het Frans (indien de COVID-19 maatregelen het toelaten)
  • workshops: sketches, dans, zang ...
  • avondactiviteiten: gezelschapspellen, karaoké, soirée française ...

De kostprijs? € 65 (inclusief syllabus, middag- en avondmaal)

Na ontvangst van je inschrijvingsformulier krijg je een bevestiging. Met je aanmelding verklaar je je automatisch akkoord met de inschrijvings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden zoals vermeld op de website. De organisatie behoudt zich het voorrecht de opleiding niet te laten doorgaan bij onvoldoende inschrijvingen. In geval van annulering, stuur een mailtje naar de contactpersoon op deze pagina.

Wees er snel bij: we voorzien (slechts) 20 deelnemers. Alle concrete informatie krijg je toegestuurd bij aanmelding. De aanmeldingen worden afgesloten op 31 augustus 2021.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hieronder: