Bang voor Frans? Was het nooit je sterkste vak op de secundaire school? Volgde je een richting met weinig taal of is het lang geleden dat je Frans studeerde?
Geen zorgen, dankzij de Summer School Frans voor wie de educatieve bachelor lager onderwijs aan VIVES Brugge, Kortrijk of Torhout volgt, neem je van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september 2023 een taalbad Frans voor je aan je opleiding begint.

Inhoud

- nadruk op het herhalen van de verschillende werkwoordstijden
- herhaling van de basiswoordenschat en basisgrammatica Frans
- overzicht van problematische structuren en vormen
- inoefenen van de leerstof in allerlei activiteiten
- excursie naar Rijsel

De kostprijs is 75 euro (wettelijk inschrijvingsgeld + cursusmateriaal). De excursie is hierin niet inbegrepen. Enkel treinticket moet dan nog gekocht worden. Mensen die ingeschreven zijn als werkzoekenden, leefloon krijgen… krijgen korting op inschrijvingsgeld. Op de pagina over vrijstellingen van de Vlaamse Overheid vind je alle gevallen waarin je recht hebt op korting.

Dit initiatief vindt plaats in CVO Miras, Nelson Mandelaplein 15 in Kortrijk. Begin september krijg je alle concrete informatie toegestuurd. Aanmelden kan tot en met 29 augustus 2023. De organisatie behoudt zich het voorrecht de opleiding niet te laten doorgaan bij onvoldoende aanmeldingen.
Meer info of vragen: Nathalie Deblanc.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier:

Meld je nu aan