Verder studeren in VIVES! Hoe - Wat - Waarom?

De smaak te pakken van studeren? Stilaan wenkt het einde. Het werkveld roept, maar misschien wil jij nog specialiseren? Of wil je je kennis verruimen met een tweede diploma? Welke kansen verder studeren voor jou kan bieden leggen we graag uit. We starten met een algemene sessie en leggen ook uit hoe je uit je eigen studiegebied kan uitbreken. Wil je je verder specialiseren binnen jouw eigen studiegebied? Dan kan je vanaf 19 u. doorklikken naar het vervolg.

Algemene sessie

Wanneer?

18 u tot 18.15 u.

Trajectbegeleider Wim legt samen met Maarten uit wat de algemene mogelijkheden zijn. In deze sessie kom je te weten wat nu eigenlijk het verschil is tussen een postgraduaat en een banaba, wat de stappen zijn om een tweede diploma te behalen of hoe een verkort traject in mekaar zit. Tijdens de sessie is er ook ruimte voor vragen.

Algemene vragen?

Heb je na het volgen van de algemene infosessie nog vragen voor ons? Kom naar de Teams-ruimte en we helpen je graag verder.

Leraar worden?

Wanneer?

18.30 u. tot 19 u.

Dan is de verkorte educatieve bachelor echt iets voor jou. Krijg een lesbevoegdheid voor de opleiding die jij volgde! Een diploma bedrijfsmanagement op zak? Dan zien ze je graag komen in het onderwijs om bv. economie te geven. Deze infosessie wordt verzorgd door Dennis Monte.

International Management

Wanneer?

18.30 u. tot 19 u.

Bij de banaba International Management zetten we je internationale competenties op scherp. Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben om deze banaba te volgen. Tijdens dit traject nemen we je mee in een wereldwijd verhaal over management.

Verder studeren in de studiegebieden?

Wanneer?

19 - 21 u.

De verschillende studiegebieden organiseren specifieke informatiesessies over het aanbod voor verder studeren in de studiegebieden zelf:

  • banaba's
  • verkorte trajecten voor een bijkomende bachelor
  • postgraduaten
  • schakelprogramma's naar de universiteit
  • ...

Kies hieronder het studiegebied van jouw interesse om hun programma te ontdekken.

Handelswetenschappen, bedrijfskunde en toegepaste informatica

Sociaal-agogisch werk

Onderwijs

Technology

Biotechniek

Gezondheidszorg

Verder studeren via afstandsonderwijs

VIVES Continue