Verder studeren in VIVES! Hoe - Wat - Waarom?

De smaak te pakken van studeren? Stilaan wenkt het einde. Het werkveld roept, maar misschien wil jij nog specialiseren? Of wil je je kennis verruimen met een tweede diploma? Welke kansen verder studeren voor jou kan bieden leggen we graag kort uit. Daarna kan je in de studiegebieden terecht voor specifieke programma's die voor jou zijn opgezet.

Verder studeren in

Na je studie kan je specialiseren binnen je eigen studiegebied, maar waarom ook niet verbreden bij een ander studiegebied. Zo'n combinaties geven ook aan dat je een brede interesse hebt en dus ook ruim inzetbaar in de arbeidsmarkt. Tot slot kan je ook eens langs gaan bij de collega's van afstandsleren en levenslang leren.

Van 18 u. tot 20 u. zitten opleidingshoofden en docenten klaar om je meer uitleg te geven. Je vindt ze achter de link 'Verder leren? Ga met ons in gesprek". Bekijk vooraf al eens de filmpjes over de verschillende programma's en trajecten.

Voor uitleg schakeltrajecten naar de universiteiten nemen professoren deel van de respectievelijke universiteiten. Zij geven een presentatie op een specifiek tijdstip. We proberen zo kort mogelijk na de presentatie, de presentatie online te krijgen zodat je die kan bekijken wanneer jij wil.

Handelswetenschappen, bedrijfskunde en toegepaste informatica

Sociaal-agogisch werk

Onderwijs

Technology

Biotechnologie

Gezondheidszorg

Verder studeren via afstandsonderwijs

Levenslang leren