Link is het platform dat door meerdere opleidingen gebruikt wordt om de volledige stageadministratie af te handelen: van het toewijzen van een stageplaats of praktijkopdracht voor een stage of bachelorproef, over het opladen van stagecontracten, tot feedback en evaluaties voor praktijkopdrachten.

Praktische informatie

Indien je opleiding gebruik maakt van Link en je individueel studieprogramma (ISP) in orde is, zullen de opleidingsonderdelen die een praktijkcomponent bevatten op jouw profiel verschijnen. Afhankelijk van je opleiding zal je bepaalde stappen op link moeten zetten: elke opleiding bepaalt namelijk volledig zelf wie welke stappen in het praktijkproces dient te zetten. De stagecoördinator van je opleiding zal je meer info bezorgen, een uitgebreide handleiding kan je hieronder vinden.

Ben je student, dan gebruik je je VIVES-gebruikersnaam (r-nummer) en je wachtwoord om aan te melden op Link. Een handleiding van link vind je hier: 

HDL_link_student.pdf

Ben je een externe gebruiker, dan gebruik je je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij registratie hebt gekozen om aan te melden op Link. Een handleiding van link vind je hier:

HDL_link_externe_gebruiker.pdf

 

Problemen en vragen?

Ervaar je als student nog een probleem of heb je nog een specifieke vraag, ga dan even naar de Servicedesk.

Ervaar je als externe gebruiker een probleem of heb je nog een specifieke vraag, dan kan je mailen naar [email protected].