LimeSurvey is de online enquête-software die in VIVES wordt gebruikt. Dit pakket werkt volledig via een webinterface, dus als gebruiker van deze service hoef je zelf geen software te installeren (enkel inloggen met je VIVES-gebruikersaccount).

Praktische informatie

LimeSurvey wordt door VIVES aangeboden voor opdrachten in het kader van onderzoek, onderwijs en/of maatschappelijke dienstverlening, dit zowel voor medewerkers als voor studenten. Enquêtes die op dit platform gelanceerd worden, dienen dan ook een duidelijke relevantie te hebben in deze context.

Wens je online een enquête aan te maken met LimeSurvey, log je in met je VIVES-gebruikersnaam (r-nummer) en wachtwoord via de volgende website:

Om LimeSurvey als een werkbaar instrument te behouden, vragen wij niet langer gebruikte enquêtes zelf te verwijderen. Bij aanvang van elk academiejaar wordt een check-up gedaan en worden oude enquêtes verwijderd. Het is dan ook aan te bevelen na afloop van elke enquête de resultaten te exporteren.

Help en training

Een online handleiding kan je raadplegen via de helpknop in LimeSurvey zelf of van de ondersteuningspagina van LimeSurvey.

Problemen en vragen?

Ervaar je nog een probleem of heb je nog een specifieke vraag, ga dan even naar de Servicedesk.