Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle digitale tools die in afstandsonderwijs gebruikt worden. Onderaan vind je een knop om naar veel gestelde vragen (FAQ) over afstandsonderwijs door te klikken.

Toepassingen voor afstandsonderwijs

Studeer je bij VIVES op afstand, dan zijn deze tools specifiek voor jou bedoeld. Meer info en handleidingen vind je op de volgende pagina's:

Op zoek naar een andere tool?

Op de algemene pagina vind je toegang en ondersteuning voor alle andere tools, waaronder Toledo, KU Loket, de webmail, Office 365 en je VIVES-account beheren. Een aantal van die tools kan je ook onmiddellijk openen via de rechtstreekse koppelingen op deze pagina.

Examen afleggen in afstandsonderwijs

Informatie over examens in afstandsonderwijs, vind je op flexibel examen afleggen.

FAQ VIVES op afstand

Alles wat je wil weten (of toch veel) over de organisatie van afstandsonderwijs in VIVES. In de afstandsonderwijs FAQ vind je verschillende vragen die studenten van VIVES op afstand vaak stellen. Deze vragen zijn ondergebracht in verschillende stappen die studenten tijdens hun opleiding maken.

Servicedesk

Voor veelgestelde vragen rond IT-problemen kun je altijd terecht op onze Servicedesk. Wij helpen je daar graag zo snel mogelijk op weg. Je vraag wordt doorgestuurd naar een van onze medewerkers, die vervolgens met jou contact opneemt.