Op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 september 2023 organiseert het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in VIVES Kortrijk en in VIVES Brugge Xaverianenstraat een instapcursus boekhouden voor studenten zonder voorkennis die zich inschrijven voor de afstudeerrichtingen of keuzetrajecten:

Let op: start je straks met de opleiding eventmanagement in Kortrijk, dan is het niet nodig dat je deze summer school volgt. Het vak boekhouden staat in het eerste jaar niet op het programma bij eventmanagement.

Je kan deze zomercursus volgen om je kennis van boekhouden op te frissen. Zo sta je klaar voor een vlotte start van je bachelor. De cursus is niet verplicht. Je hebt les telkens van 9.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 15.00u op VIVES Kortrijk of VIVES Brugge Xaverianenstraat. De cursus kost 90 euro en in deze prijs is de syllabus inbegrepen. Je kunt je aanmelden tot en met 7 september 2023 via onderstaand inschrijvingsformulier. Betalen doe je achteraf. Je krijgt hiervoor een rekening toegestuurd. 

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je op ons Summer School-overzicht.

Meld je aan voor de Summer School boekhouden

Je kan je registreren tot en met 7 september 2023.