Je eigen bureau even beu? Ontdek hier een greep uit het aanbod aan stille studieplekken in West-Vlaanderen. Verandering van spijs doet eten. Kies eens een andere bloklocatie in jouw buurt, coronaproof. Reserveren is overal verplicht.

Is thuis studeren voor jou echt geen optie? Neem contact op met je studie- en trajectbegeleider. Je kunt een aanvraag indienen op op een van onze campussen te komen studeren. We geven prioriteit aan studenten die het echt nodig hebben:

Brugge

In Brugge kun je onder andere in de prachtige Garemijnzaal studeren. Blokken in het Belfort of in fuifzaal Cachot? Meld je hier aan:

Kortrijk

Stad Kortrijk biedt heel wat locaties aan. Dit zijn er enkele:

Check ze allemaal via de website van Kortrijk Studentenstad

Oostende

Oostende stelt Duin & Zee ter beschikking van studenten. Reserveer nu je plekje via de reservatiesite van de stad Oostende.

Roeselare

In Roeselare kun je onder andere studeren in ARhus of Traxx. Reserveer hier je plaatsje.

Torhout

Altijd al willen studeren op een kinderboerderij? Reserveer dan nu je coronaproof studiehoekje in d'Oude Smelterij.

Waar en wanneer je maar wil

De VIVES Studentenraad richtte een Discordserver in waar je online kunt samenkomen met medestudenten. Of gewoon eens wat stoom afblazen, dat kan ook. Check de Discord via deze link. Hier kom je terecht op De Coronabib, een andere Discordserver met studenten over heel Vlaanderen. Wil je liever aansluiten bij SDABrugge op Discord? Dat kan ook!

Succes met de blok, you got this. Zit je met vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met je studie- en trajectbegeleider. Lukt het (blokken) even niet? Neem dan zeker eens een kijkje op studiecoach.vives.be, onze website vol met handige tips en tricks voor studenten in nood. Gaat het even wat minder? Check dan zeker ook onze pagina over psychologische ondersteuning. VIVES is er voor jou!