Een diploma van VIVES biedt je een hoge werkzekerheid: 94% van al onze afgestudeerden heeft binnen het jaar werk. Geen andere hogeschool in Vlaanderen doet beter.

Aan het eind van je opleidingen word je aan VIVES actief begeleid bij het zoeken naar werk. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje, je krijgt een cursus solliciteren en we laten ons netwerk aan organisaties en bedrijven weten dat je eraan komt. Op die manier leveren we niet alleen een degelijk diploma af - we zorgen er ook voor dat je de baan vindt die het beste bij jou past. We noemen dat: het VIVES-verschil.

Pas afgestudeerd en op zoek naar werk?

Speciaal voor pas-afgestudeerden van VIVES is er de website youngpotentials.org. De website bevat jobs speciaal voor jongeren die starten op de arbeidsmarkt. Registreer je op de studentenpagina en start je carrière vandaag nog!

Ben je al een tijdje aan het werk? Dan kan je via VIVESconnect een uitgerbeide databank met vacatures vinden. 

Is je bedrijf op zoek naar pas afgestudeerde VIVES-toppers?

Dan helpen we je graag op weg. Elk jaar studeren duizenden studenten af bij ons op VIVES. Hoewel heel veel van hen al een baan hebben op het moment van afstuderen, bieden we je graag de kans om ook jouw vacature rechtstreeks aan deze jonge afgestudeerden aan te bieden. Bezoek onze vacaturesite voor onze studenten én afgestudeerden om jouw vacature toe te voegen.

Heb je een stageplaats voor onze studenten?

Ervaring op de werkvloer is een onmisbaar aspect aan de opleiding van elk van onze studenten. Honderden bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland krijgen jaarlijks een of meerdere van onze studenten over de vloer. Wij horen graag van je als je een een stageplaats beschikbaar hebt. Een student voor heel lange tijd begeleiden? Onze opleidingen met werkplekleren gooien onze studenten van in het begin van de studie al deels in het werkleven. Een project dat je iets lijkt voor een bachelorproef? Neem contact op met het studiegebied dat voor jouw bedrijf of organisatie het meest van toepassing is:

Waar studeren?