Ben je op zoek naar vakinhoudelijke begeleiding, dan kan je in eerste instantie bij je docenten terecht. We organiseren op de verschillende campussen, afhankelijk van het studiegebied, o.a. proefexamens, sessies ombij te benen voor een bepaald vak, instap- en vakantiecursussen, online studievaardigheidstesten en groepssessies.

Je kan zelf aan de slag met heel wat tips en tools op de studiecoach. Kom je maar niet op dreef en stel je het studeren telkens weer uit? Contacteer dan je studiebegeleider. Deze probeert samen met jou een antwoord op deze vragen te formuleren. Ook als je het gevoel hebt dat studeren niet lukt of als je een specifieke vraag of probleem hebt, dan kun je bij de studiebegeleider terecht voor nuttige tips en advies. Een overzicht van alle studiebegeleiders vind je hier:

Studeren met een functiebeperking

Bemoeilijkt een blijvende of tijdelijke functiebeperking (autismespectrumstoornis, beperkingen vanuit chronische medische aandoeningen of vanuit problemen met de geestelijke gezondheid…) of een leerstoornis je studies? Dan kun je onderwijs-en examenfaciliteiten aanvragen.