Was je keuze vorig jaar toch niet helemaal op jouw lijf geschreven? Kan gebeuren. Kom langs op een van onze campussen in Kortrijk (in de studiegebieden), Brugge StationBrugge XaverianenstraatOostende StationOostende VLOCRoeselare of Torhout en ga voor de opleiding die beter bij jou past. Ook als je van elders komt, ben je bij ons van harte welkom.

Blader eens door onze website, kijk eens of er een opleiding is die je beter ligt dan wat je nu doet en neem contact op met de contactpersoon van die opleiding. We helpen je graag met het maken van een nieuwe start. 

Je maakt samen met een studie-en trajectbegeleider je individueel studieprogramma op. Een haalbaar programma, speciaal op maat voor jou. Misschien heb je ook enkele vrijstellingen op basis van de credits die je al verworven hebt. 

Redenen genoeg dus om langs te komen, de opleiding van je voorkeur te leren kennen en meteen in gesprek te gaan met een studie- en trajectbegeleider. We staan voor je klaar van 18u. tot 20u.

Lucas sloeg een nieuwe weg in

Lucas startte met kinesitherapie in Gent, maar verloor zijn hart aan verpleegkunde.

Silke veranderde van opleiding

Silke had het gevoel dat ze niet op haar plaats zat in de opleiding toegepaste psychologie en begon met een frisse start in sociaal-cultureel werk.

Graag een gesprek?

Heb je al een idee voor een nieuwe opleiding? Of twijfel je nog en wil je graag even spreken met een verantwoordelijke van de opleiding(en)?

Ben je nog ruimer op zoek en wil je naar onze infodag(en) komen, kan je hieronder ook je gegevens achter laten, dan houden we je op de hoogte.