leerlingen en docenten geven uitleg aan toekomstige studenten VIVES

Wat?

We zetten de deuren van al onze campussen open en geven je graag alle info over de opleidingen. 

Inschrijven kan je altijd online. Kom je liever langs op de campus, dan kan dat op de infodagen en elke werkdag.

Wanneer?

za 4 mei 2024 van 10u. tot 13u.

Waar?

Alle campussen (Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, IeperKortrijk, Oostende Station, Oostende VLOCRoeselare en Torhout).

Kom je af?

Laat het ons al weten, zo kunnen we voldoende plaats voorzien.

Infodag op alle campussen

We ontmoeten jou en je ouders graag op onze infodagen. Je kan er onze opleidingen ontdekken en onze docenten en studenten de oren van hun lijf vragen. Ook kan je bij ons terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot  

VIVES heeft campussen verspreid over West-Vlaanderen, Kortrijk, Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Roeselare, Torhout, Oostende Station en Oostende VLOC. 

Wil je ook rondneuzen op onze campussen, we leiden je graag rond. Je krijgt er de kans om vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, het studentenrestaurant, de labs, de CoCon, de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infodag. 

We vertellen jou en je ouders graag alles over onze bachelors en graduaten. Kom je voor een opleiding via afstandsonderwijs, check je best eens op welke campus je best langskomt. Ook voor VIVES Continue (levenslang leren) check je best eerst waar de opleiding plaatsvindt. Check hiervoor onze opleidingszoeker.

Kom je langs voor het educatief graduaat of de verkorte educatieve bachelor kies dan best voor de infosessies hierover.

Graag een gesprek?

Heb je al een idee voor een nieuwe opleiding? Of twijfel je nog en wil je graag even spreken met een verantwoordelijke van de opleiding(en)?

Ben je nog ruimer op zoek en wil je naar onze infodag(en) komen, kan je hieronder ook je gegevens achter laten, dan houden we je op de hoogte.

Elke dag is infodag

Zo'n infomoment, daarvoor kom ik niet uit mijne zetel? Geen probleem! Laat ons iets weten via onze sociale media en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Je vindt ons op alle kanalen via @viveshogeschool. Op elke opleidingspagina kan je bovendien minstens een contactpersoon vinden die jouw vragen over de studie met plezier zal beantwoorden.