leerlingen en docenten geven uitleg aan toekomstige studenten VIVES

Wat?

We zetten de deuren van al onze campussen open en geven je graag alle info over de opleidingen. Inschrijven kan je ter plekke doen maar dat kan ook volledig online van thuis.

Wanneer?

za 24 juni 2023 van 10u. tot 16u.

Waar?

Alle campussen (Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, IeperKortrijk, Oostende Station, Oostende VLOCRoeselare en Torhout).

Infodag op alle campussen

Tijdens de infodag verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, het studentenrestaurant, de labs, de bibliotheek, de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infodag.

We vertellen jou en je ouders graag alles over onze bachelors en graduaten. Kom je voor een opleiding via afstandsonderwijs of levenslang leren, check je best eens op welke campus je best langskomt.

Graag een gesprek?

Heb je al een idee voor een nieuwe opleiding? Of twijfel je nog en wil je graag even spreken met een verantwoordelijke van de opleiding(en)?

Ben je nog ruimer op zoek en wil je naar onze infodag(en) komen, kan je hieronder ook je gegevens achter laten, dan houden we je op de hoogte.

Elke dag is infodag

Zo'n infomoment, daarvoor kom ik niet uit mijne zetel? Geen probleem! Laat ons iets weten via onze sociale media en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Je vindt ons op alle kanalen via @viveshogeschool. Op elke opleidingspagina kan je bovendien minstens een contactpersoon vinden die jouw vragen over de studie met plezier zal beantwoorden.