Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infoavond op vrijdag 27 augustus 2021 tussen 16u en 21u. Die vindt plaats op elk van onze campussen (in Brugge Xaverianenstraat, Brugge StationKortrijk, Oostende Station, Oostende VLOCRoeselare en Torhout). Je kunt er die dag terecht van 16u tot 21u. Heb je al beslist om bij ons te komen studeren? Dan kan je ook bij ons terecht om je inschrijving definitief te maken.

Infoavond op alle campussen

Tijdens de infoavond verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, het studentenrestaurant, de labs, de bibliotheek, de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infoavond.

We vertellen jou en je ouders graag alles over onze bachelors en graduaten.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om bij ons een opleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd. Bekijk de pagina over infomomenten op afstand voor meer info.

Een veilig bezoek

Hogeschool VIVES ziet erop toe dat al zijn activiteiten in de meest veilige omstandigheden plaats kunnen vinden, conform de geldende COVID-19-voorschriften. We vragen alle aanwezigen vriendelijk zich strikt aan alle COVID-19-maatregelen op onze campus te houden, een mondmasker mee te brengen en te dragen waar en wanneer dit vereist is. Bij binnenkomst van onze gebouwen zullen we je bovendien vragen contactgegevens achter te laten, uitsluitend voor tracingdoeleinden. Deze worden veertien dagen na de activiteit vernietigd en niet voor marketingdoeleinden gebruikt.

Elke dag is infodag

Zo'n infomoment, daarvoor kom ik niet uit mijne zetel? Geen probleem! Laat ons iets weten via onze sociale media en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Je vindt ons op alle kanalen via @viveshogeschool. Op elke opleidingspagina kan je bovendien minstens een contactpersoon vinden die jouw vragen over de studie met plezier zal beantwoorden.