Onze missie

CoCon is partner in onderwijs en onderzoek en stelt ontmoeting, inspiratie, creativiteit, kennisontwikkeling en kennisdeling centraal.

Het is een aantrekkelijke, toegankelijke leeromgeving waar kwalitatieve praktijkmaterialen, vakliteratuur en wetenschappelijke literatuur aanwezig zijn zowel fysiek als digitaal en waar elke student/medewerker graag gebruik van maakt.

We gaan in dialoog en gaan productief aan de slag met de vragen van onze studenten, medewerkers en professionals.

 

Onze visie

De CoCon-medewerkers begeleiden, stimuleren en inspireren studenten, medewerkers en professionals op een deskundige manier. De bibliotheek biedt op een levendige en attractieve manier informatie aan onafhankelijk van tijd en plaats.

CoCon is een ontmoetingsplaats. Ze versterkt (digitale) connectie, co-creatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling bij onze studenten en medewerkers, zowel actief als passief.

CoCon gaat voortdurend op zoek naar vernieuwing. De collectie en dienstverlening vertrekken vanuit de noden en uitdagingen van de opleidingen en expertisecentra. CoCon integreert innovatieve onderwijstools en werkt hiervoor samen met externe partners om langdurige impact te creƫren.

 

Meer over de visie en doelstellingen van de Associatiebibliotheken en -leercentra kan je lezen in het user charter.