Als student of medewerker kan je gratis gebruik maken van de ruime en up-to-date collectie aan (e-)boeken, databanken, spellen, educatieve materialen, (e-)tijdschriften en multimediamateriaal. We zetten volop in op flexibiliteit: na aanmelden in Limo kan je een grote digitale collectie raadplegen, of je nu op de campus bent of niet. Heb je een fysiek item gevonden? Kies via Limo waar je de materialen wil ophalen en ga ermee aan de slag met jouw team of in jouw les! Plaats jouw aanvraag voor loan-on-demand of scan-on-demand. Materiaal weer inleveren? Dat kan op jouw campus naar keuze.

En er is nog meer! Daarnaast heb je ook gratis toegang tot de fysieke collectie van de bibliotheken van de Associatie KU Leuven. Na aanmelden in Limo kan je een aanvraag (IBL) plaatsen om uitleenbare materialen uit deze bibliotheken gratis in CoCon te lenen.

Wist je dat de publicaties van onze onderzoekers en alle medewerkers van de Associatie KU Leuven in Lirias vindbaar zijn? Lirias is de online wetenschappelijke repository voor onderzoeks- en professionele publicaties van de Associatie KU Leuven. Raadpleeg Lirias via http://kuloket.vives.be (bij onderzoek) of http://lirias.kuleuven.be. In Limo kies je rechts van de zoekbalk voor ‘Lirias’ om publicaties terug te vinden.