Van harte welkom bij VIVES op afstand! We vinden het fijn dat je je wil inschrijven voor een van onze opleidingen via afstandsonderwijs. Een diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs is een officieel diploma en net zoveel waard als een diploma dat een student in dagonderwijs op onze hogeschool kan behalen. Dat betekent echter ook dat dezelfde toelatingsvoorwaarden van toepassing zijn.

Om van start te kunnen gaan met een bacheloropleiding, moet je afgestudeerd zijn in het secundair onderwijs (ASO, KSO, TSO of na een zevende jaar BSO), Nederlands spreken en over voldoende leerkrediet beschikken. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een werkattest.

Schrijf je nu in!

Nadat je definitief bent ingeschreven, ontvang je informatie over de start van de opleiding, je inschrijvingsdocumenten, factuur en studentenkaart.

Je bent dan helemaal klaar om bij VIVES van start te gaan. Je ontvangt bij inschrijving een factuur ter betaling. Je hoeft op het moment van inschrijving dus geen betaling te doen, alles gebeurt via overschrijving.

Vragen?

Lukt het niet om je in te schrijven of zit je met vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we helpen je graag verder. Uiteraard kun je ook langskomen op een van onze campussen om je inschrijving in orde te brengen. Dat kan elke werkdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 17u. Opgelet: tijdens vakantieperiodes zijn er afwijkende openingsuren.