Infomoment afstandsonderwijs

Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

- Voor de opleidingen dierenzorg en groenmanagement ontvangen we je graag op de campus van VIVES Roeselare.
- Voor de opleiding secundair onderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge (route via afstandsonderwijs) of VIVES Torhout (route via afstandsonderwijs of avondonderwijs). Check vooraf je leerroute (schema: Welke leerroute kan ik volgen?) en de aangeboden onderwijsvakken in Torhout en in Brugge.
- Voor de opleiding lager onderwijs via avondonderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Torhout. Opgelet, voor lager onderwijs en kleuteronderwijs via afstandsonderwijs kan je terecht in VIVES Kortrijk.
- Voor de opleidingen ergotherapie en voedings- en dieetkunde ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge.
- Voor de graduaatsopleiding creative digital design ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge.
- Voor de opleiding autotechnologie ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Kortrijk. Voor meer informatie kan je terecht in het VAC (VIVES Autotechnologie Centrum, A-gebouw - ingang via de Steenbakkersstraat).
- Voor de brugopleiding bachelor in de verpleegkunde (150stp) en de opleiding bachelor in de verpleegkunde (240stp) voorzien we een informatiesessie om 14u, 15u en 16u. Deze gaan door in gebouw G (gebouw Gezondheidszorg – verpleegkunde en vroedkunde) op de VIVES Kortrijk (inrit E. Sabbelaan).
- Voor de opleidingen bachelor sociaal werk, graduaat maatschappelijk werkbachelor orthopedagogie en bachelor toegepaste psychologie ontvangen we je graag in gebouw S op onze campus van VIVES Kortrijk. Je kan een algemene infosessie bijwonen om 11u, 13u en 15u30.
- Voor de opleiding elektronica-ICT ontvangen we je graag op de campus van VIVES Kortrijk.
- Voor de opleidingen rechtspraktijk en sportmanagement ontvangen we je graag op de campus van VIVES Brugge.
- Voor alle andere opleidingen die we aanbieden via afstandsonderwijs verwelkomen we je graag op onze campus van VIVES Kortrijk.

Alleen inschrijven?

Wil je alleen maar komen inschrijven? Een inschrijving kan je volledig online doen of je kan gewoon naar onze campussen komen tijdens de openingsuren van de dienst Studentenzaken. Het maken van een afspraak is hiervoor niet noodzakelijk, onze medewerkers wijzen je graag meteen de weg naar waar je kunt inschrijven. Geld meebrengen is niet nodig, je ontvangt een factuur achteraf. Breng wel je identiteitskaart mee.

Later starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kan je ook later instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].