Stuvo: de studentenvoorzieningen van onze hogeschool

Bij Stuvo zijn we bezig met bijna alles wat jou aanbelangt. Onze sociale dienst geeft advies bij financiële vraagstukken, helpt je om je studietoelage in orde te brengen en kan je onder bepaalde voorwaarden ook zelf een eigen toelage of renteloze lening toekennen. Onze psychologische dienst staat je gratis en discreet bij als je het wat moeilijker krijgt, en op de huisvestingsdienst helpen we je graag verder bij kotzorgen.

Maar ook als er geen vuiltje aan de lucht is hebben we zo ons nut: we organiseren en sponsoren doorheen het academiejaar een boel fijne sport- en cultuuractiviteiten die je leven op en rond de campus een fameuze tikkel plezieriger moeten maken. Daarnaast zijn we ook nog bezig met mobiliteit en voeding, en geven we studenten inspraak: op elke campus is er een Stuvo-adviesraad die zich ontfermt over de plaatselijke voorzieningen en activiteiten. In alle beleidsorganen zijn studenten vertegenwoordigd - kwestie dat jullie stem wordt gehoord.

Je merkt het: Stuvo is niet voor één gat te vangen en we durven te hopen dat we voor elke student wel iets interessants in huis hebben. Loop zeker eens bij ons binnen! Onze hoofdkwartieren bevinden zich aan VIVES Kortrijk en VIVES Brugge Xaverianenstraat, maar ook op de andere campussen zijn onze medewerkers regelmatig aanwezig.

Stuvoloods

Op www.stuvoloods.be vind je per campus een handig overzicht van alle studentenactiviteiten die door Stuvo worden georganiseerd op jouw campus en in jouw studentenstad. En je vindt er ook een overzicht van bijzondere kortingen die je dankzij Stuvo met je studentenkaart in jouw studentenstad krijgt.

Bezoek de Stuvoloods