Infomomenten

Van het secundair naar het hoger onderwijs is een grote stap. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Op zoek naar een geschikte opleiding in het hoger onderwijs, zul je de hulp krijgen van leraren, CLB, leerlingenbegeleiders en natuurlijk ook je ouders. Maar als je eenmaal een idee hebt van welke kant je uit wil met je studies, dan is er geen betere manier om je toekomstige hogeschool beter te leren kennen dan de sfeer bij ons zelf op te komen snuiven.

We laten je graag onze hypermoderne gebouwen zien, toekomstige docenten vertellen je graag over alle verschillende mogelijkheden en onze studiebegeleiders helpen je graag op weg om de juiste studieroute te helpen bepalen. Op deze pagina bieden we je een overzicht van wanneer je zoal bij ons op bezoek kunt komen. Maar ook buiten deze moment ben je altijd welkom hoor - elke dag is een opendeurdag bij VIVES: kom gerust eens langs! We leren je graag kennen.

    Infodagen

    Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de infodagen. Die vinden plaats op elk van onze vijf campussen (in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout). Tijdens de infodagen verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... Wil je inschrijven? Dan kan dat op zo'n infodag meteen.

    VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

    • infoavond op vrijdag 25 augustus 2017 van 16u-21u