Proficiat! Door je in te schrijven voor deze studie aan Hogeschool VIVES, kies je voor een toekomst in een heel boeiende en gevarieerde sector. We gaan samen met jou de uitdaging aan om je zo degelijk mogelijk voor te bereiden op een goede job en een geweldige baan.

Met je inschrijving heb je de eerste stap al gezet. Voor de volgende stappen vind je op deze pagina meer informatie. Toch nog onzeker over iets? Stuur ons een mailtje en dan helpen we je graag. VIVES is er voor jou.

Ontdek je campus

We heten je van harte welkom op onze moderne en groene campus. Benieuwd wat je er allemaal vindt? Via onderstaande pagina kom je alles te weten over wat jouw campus allemaal te bieden heeft: horeca, bibliotheek, ICT-voorzieningen, sport en cultuur, en uiteraard: hoe je er het makkelijkste komt.

Introductiedagen

Wij verwachten jou, student binnen het verkorte traject verpleegkunde na vroedkunde op maandag 18 september 2023 vanaf 10h30 voor de start van het academiejaar:

je krijgt praktische informatie over het komende academiejaar;

je maakt kennis met enkele docenten en de vakken van het eerste opleidingsjaar.

Bovendien leer je ook je studiegenoten kennen. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat je op deze introductiedag aanwezig bent.

We maken ook de vaardigheidsgroepjes die dag. Indien je wenst in dezelfde klasgroep te zitten met mede-studenten mag je nu al mailen naar de jaarverantwoordelijk Mevr Dierynck ([email protected])

Cursus- en boekenverkoop

Cursussen kunnen aangekocht worden via de webshop, www.web.vives.be/cursusshop. De cursuslijsten zijn terug te vinden op Toledo.

Handboeken, info en boekenlijsten kan je terugvinden op Toledo.

 

We werken voor de cursussen met een verkoop per semester. In september worden dus enkel de cursussen van 1ste semestervakken en jaarvakken verkocht. We voorzien een 2de verkoop bij aanvang van het 2de semester.

 

Studiekosten

1e fase

Cursussen -200 euro
Handboeken - 340 euro
Persoonlijk materiaal verpleegkundige vaardigheden +verbruiksmateriaal (vaardigheden/simulatie) - 80 euro
Softwarepakket Academic software- 25 euro

Studie- en trajectbegeleiders

Heb je al iets anders gestudeerd in het hoger onderwijs en denk je recht te hebben op vrijstellingen voor deze studie? Of kunnen we je ondersteunen bij je functiebeperking, leerstoornis, werkstudent-, mantelzorg- of topsportstatuut? Neem dan contact op met je studie- en trajectbegeleider. Zij helpen je graag verder!