Proficiat! Door je in te schrijven voor deze studie aan Hogeschool VIVES, kies je voor een toekomst in een heel boeiende en gevarieerde sector. We gaan samen met jou de uitdaging aan om je zo degelijk mogelijk voor te bereiden op een goede job en een geweldige baan.

Met je inschrijving heb je de eerste stap al gezet. Voor de volgende stappen vind je op deze pagina meer informatie. Toch nog onzeker over iets? Stuur ons een mailtje en dan helpen we je graag. VIVES is er voor jou.

Ontdek je campus

We heten je van harte welkom op onze moderne en groene campus. Benieuwd wat je er allemaal vindt? Via onderstaande pagina kom je alles te weten over wat jouw campus allemaal te bieden heeft: horeca, bibliotheek, ICT-voorzieningen, sport en cultuur, en uiteraard: hoe je er het makkelijkste komt.

Introductiedagen

De eerste lesdag staat gepland op donderdag 22 september 2022

Cursus- en boekenverkoop

Aanbevolen boek - niet verplicht aan te kopen

TITEL Dringende medische hulpverlening aanbevolen

AUTEUR  Oosterlynck B.

ISBN CODE 9789463792707

PRIJS € 73,55

Houd er rekening mee dat je enkel met Bancontact kan betalen (geen VISA, Mastercard of cash). De hogeschool organiseert geen verkoop van tweedehands boeken. Breng zeker ook je studentenkaart mee.

Studiekosten

Studie- en trajectbegeleiders

Heb je al iets anders gestudeerd in het hoger onderwijs en denk je recht te hebben op vrijstellingen voor deze studie? Of kunnen we je ondersteunen bij je functiebeperking, leerstoornis, werkstudent-, mantelzorg- of topsportstatuut? Neem dan contact op met onze studie- en trajectbegeleider, [email protected]

Zij helpt je graag verder!