Proficiat! Door je in te schrijven voor deze studie aan Hogeschool VIVES, kies je voor een toekomst in een heel boeiende en gevarieerde sector. We gaan samen met jou de uitdaging aan om je zo degelijk mogelijk voor te bereiden op een goede job en een geweldige baan.

Met je inschrijving heb je de eerste stap al gezet. Voor de volgende stappen vind je op deze pagina meer informatie. Toch nog onzeker over iets? Stuur ons een mailtje en dan helpen we je graag. VIVES is er voor jou.

Ontdek je campus

We heten je van harte welkom op onze moderne en groene campus. Benieuwd wat je er allemaal vindt? Via onderstaande pagina kom je alles te weten over wat jouw campus allemaal te bieden heeft: horeca, bibliotheek, ICT-voorzieningen, sport en cultuur, en uiteraard: hoe je er het makkelijkste komt.

De praktische informatie volgt via een brief, na inschrijving. 

Cursus- en boekenverkoop

Voor deze opleiding hoef je voordien niet naar een boekenverkoop, alles wordt geregeld tijdens de lesdagen.

Kosten cursussen en handboeken :

worden niet gefactureerd. Het cursusmateriaal wordt digitaal ter beschikking gesteld.

Studiekosten

Dit is het inschrijvingsgeld.

Mocht je vragen hebben omtrent facturatie, dan kan je terecht bij [email protected] Het inschrijvingsgeld wordt gefactureerd na inschrijving.

Indien je moeilijkheden ondervindt om jouw factuur te betalen dan kan je steeds in alle discretie contact opnemen met de studentendienst STUVO op het nummer

050-30 52 90 (campus Brugge).

Studie- en trajectbegeleiders

Heb je al iets anders gestudeerd in het hoger onderwijs en denk je recht te hebben op vrijstellingen voor deze studie? Of kunnen we je ondersteunen bij je functiebeperking, leerstoornis, werkstudent-, mantelzorg- of topsportstatuut? Neem dan contact op met je studie- en trajectbegeleider. Zij helpen je graag verder!