Klaar voor de start?

Welkom bij VIVES. We leren je graag kennen! Op onze introductiedagen stellen we onze hogeschool voor aan nieuwe studenten. Je maakt er kennis met je medestudenten en docenten, je krijgt een rondleiding op de campus en krijgt heel wat praktische informatie, zoals je lessenrooster voor het eerste en tweede semester.

De eerste officiële lesdag van academiejaar 2020-2021 is maandag 21 september 2020. Toch worden voor alle opleidingen in dagonderwijs in de week ervoor start- en introductiedagen georganiseerd, zodat je goed ingelicht kunt starten met je opleiding. In de documenten op deze pagina kun je per studiegebied en per campus terugvinden waar, wanneer en hoe jouw studie start. Je vindt er ook praktische informatie over boeken, cursussen, lesroosters, etc.

Academiejaar 2019-2020

Alle praktische informatie over de start van jouw opleiding kun je hieronder terugvinden. Zoek jouw opleiding binnen de lijst van studiegebieden en download de introductiebrief met alle info die je wil weten om goed te starten. Voor een overzicht van hoe het jaar er in grote lijnen uit gaat zien, raadpleeg je het jaarrooster. Welkom bij VIVES!

Biotechniek

 

Gezondheidszorg

 

Handelswetenschappen en bedrijfskunde

 

Industriële wetenschappen en technologie

 

Onderwijs

 

Sociaal-agogisch werk

 

Activeer je studentenkaart!

Heb je je studentenkaart die je bij inschrijving ontving al geactiveerd? Hier vind je alle instructies voor hoe je dat kunt doen. Doe het snel, want de krascode die je ontving blijft maar korte tijd geldig!