Navormingen van het Spellenarchief

Het Spellenarchief heeft een ruim aanbod aan navormingen, zowel voor individuele geïnteresseerden als voor teams. Je kunt ook een teambuildingsactiviteit bij ons volgen. We geven vormingen voor studenten en leerlingen uit diverse richtingen. Daarnaast geven we ook navormingen aan leerkrachten en medewerkers uit de zorgsector.

Overzicht van de vormingen 2020-2021 (open aanbod)

We bieden in het Spellenarchief vormingen aan voor mensen uit de zorgsector en het onderwijs. Ook andere geïnteresseerden kunnen hierbij aansluiten. We bieden verschillende individugerichte nascholingen aan rond het gebruik van spellen. Het is hierbij mogelijk om als individueel persoon in te schrijven. Via de link per vorming kunt u meer informatie verkrijgen.

Dit zijn de vormingen voor academiejaar 2020-2021. Meer informatie en inschrijven is mogelijk via de link.

Volgende vormingen worden uitgesteld door Corona-maatregelen.

Volgende vormingen staan gepland in het 2de semester:

Voor meer informatie en reservering, kun je mailen naar [email protected]. Alle nascholingen vinden steeds plaats in het Spellenarchief, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge.

Teamgerichte vormingen

Alle navormingen die als individuele navorming gepland staan, kunnen ook als teamgerichte navorming geboekt worden op een datum naar keuze. De teamgerichte navormingen kunnen door Coronamaatregelen op de campus niet in het Spellenarchief plaatsvinden, maar moeten op locatie gebeuren. 
Een team bestaat uit maximum 24 personen.

Een overzicht van mogelijke vormingen kunt u hier vinden.
We werken ook graag een vorming op maat uit. Hiervoor kunt u ons best contacteren via e-mail naar [email protected].

Prijs
450 euro per half dagdeel (9 tot 12u of 13.30 tot 16.30u)
850 euro voor een volledige dag (9 tot 16 uur, broodjesmaaltijd inbegrepen)
Voor kleinere groepen van maximum 10 personen rekenen we 20 euro p.p. voor een uur vorming + een halve dag zelfstandig inkijken (met een minimum van 100 euro).

Voor meer informatie en reservering, kunt u mailen naar [email protected]. Alle nascholingen vinden steeds plaats in het Spellenarchief, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge.

Vormingen voor studenten en leerlingen 3de graad secundair onderwijs

Wij voorzien ook een aantal nascholingen voor studenten en leerlingen van de laatste graad in het secundair onderwijs. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vorming uitwerken voor:

  • studenten uit de lerarenopleiding (algemeen of vakspecifiek)
  • studenten ergotherapie
  • studenten logopedie
  • leerlingen uit de richting bejaardenzorg, internaatswerking, kinderverzorging...

Ook voor studenten en leerlingen uit andere richtingen bieden we graag een vorming op maat aan. Er is steeds een goede afwisseling tussen verschillende werkvormen: rondleiding in het archief, het krijgen van uitleg en het uittesten van spellen. De werkvorm hangt voornamelijk af van het onderwerp, de grootte van de groep en het doel van het bezoek.

  • Grootte groep: minstens 10 personen tot maximum 60 personen.
  • Prijs: 10 euro per student (leerling) per half dagdeel (3 uur) 

Voor meer info over deze vormingen kunt u ons een e-mail sturen.