Navormingen van het Spellenarchief

Het Spellenarchief heeft een ruim aanbod aan navormingen, zowel voor individuele geïnteresseerden als voor teams. Je kunt ook een teambuildingsactiviteit bij ons volgen. We geven vormingen voor studenten en leerlingen uit diverse richtingen. Daarnaast geven we ook navormingen aan leerkrachten en medewerkers uit de zorgsector.

4 mei 2018: Workshop en lezing 'Schatgravers'

Meer informatie en inschrijven kan via volgende link: Schatgravers

 

Vormingen voor het onderwijs

In het Spellenarchief bieden we zowel vormingen voor teams als individuele vormingen aan. Scholen in West-Vlaanderen ontvangen ons aanbod jaarlijks samen met het aanbod van het Eekhout Academy. Meer info is te vinden op de website van Eekhout Academy, onder de rubriek "Spellenarchief". Ook de inschrijvingen gebeuren via deze website. Het nascholingsaanbod wordt jaarlijks aangepast. Wenst u meer informatie over onze navormingen voor het onderwijs? U kunt ons mailen voor meer informatie.
Klik hier voor de individuele navormingen.
Klik hier voor de teamgerichte navormingen.

Voor meer informatie en reservering, kunt u mailen naar [email protected]. Alle nascholingen vinden steeds plaats in het Spellenarchief, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge.

Vormingen voor de zorgsector

Voor de zorgsector focussen we ons op volgende doelgroepen: ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en integrale jeugdzorg en gehandicaptenzorg. We maken een onderscheid tussen nascholingen voor een volledig team en nascholingen waarop personen individueel (open aanbod) kunnen inschrijven.

Open aanbod

We bieden verschillende individugerichte nascholingen aan rond het gebruik van spellen. Het is hierbij mogelijk om als individueel persoon in te schrijven. De nascholingen kosten 45 euro voor een halve dag. (Enkel de tweedaagse bij Autisme Centraal kost € 240 voor 2 volledige dagen).  Hieronder vind je reeds een opsomming van de nascholingen voor academiejaar 2017-2018; via de link is het mogelijk om in te schrijven.

Teamgerichte vormingen

Alle navormingen die als individuele navorming gepland staan, kunnen ook als teamgerichte navorming geboekt worden op een datum naar keuze. De teamgerichte navormingen vinden steeds plaats in het VIVES-Spellenarchief door. Een team bestaat uit maximum 24 personen.

Prijs
450 euro per half dagdeel (9 tot 12u of 13.30 tot 16.30u)
850 euro voor een volledige dag (9 tot 16 uur, broodjesmaaltijd inbegrepen)
Voor kleinere groepen van maximum 10 personen rekenen we 20 euro p.p. voor een uur vorming + een halve dag zelfstandig inkijken.

Voor meer informatie en reservering, kunt u mailen naar [email protected]. Alle nascholingen vinden steeds plaats in het Spellenarchief, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge.

Vormingen voor studenten en leerlingen 3de graad secundair onderwijs

Wij voorzien ook een aantal nascholingen voor studenten en leerlingen van de laatste graad in het secundair onderwijs. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vorming uitwerken voor:

  • studenten uit de lerarenopleiding (algemeen of vakspecifiek)
  • studenten ergotherapie
  • studenten logopedie
  • leerlingen uit de richting bejaardenzorg, internaatswerking, kinderverzorging...

Ook voor studenten en leerlingen uit andere richtingen bieden we graag een vorming op maat aan. Er is steeds een goede afwisseling tussen verschillende werkvormen: rondleiding in het archief, het krijgen van uitleg en het uittesten van spellen. De werkvorm hangt voornamelijk af van het onderwerp, de grootte van de groep en het doel van het bezoek.

  • Grootte groep: minstens 8 personen tot maximum 60 personen.
  • Prijs: 10 euro per student (leerling) per half dagdeel (3 uur) 

Voor meer info over deze vormingen kunt u ons een e-mail sturen.