gedragtherapie

postgraduaten sociaal-agogisch werk

Postgraduaten sociaal-agogisch werk aan VIVES Zuid

Studeerde je af met een bachelor- of masterdiploma van een studie gelieerd aan sociaal-agogisch werk? Op zoek naar een uitdiepende opleiding als aanvullend diploma dat je complementaire inzichten en andere of nieuwe mogelijkheden tot werkgelegenheid biedt binnen de sociale sector?

Waar kan ik dit volgen?
Bijscholen
Volg een gespecialiseerde opleiding binnen de sociale sector
Jumper

De postgraduaten van het studiegebied sociaal-agogisch werk bieden de kans om afgestudeerden een stevige theoretische basis mee te geven die omgezet kan worden in de dagdagelijkse praktijk. Sommige postgraduaten worden jaarlijks ingericht, andere zijn modulair en verdeeld over verschillende academiejaren.

4 studenten navormingen

Meer keuze? Bezoek Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en workshops, en langere trajecten als postgraduaten. Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden. Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.