Schrijf je in voor dagonderwijs

Welkom bij VIVES! Starten met een opleiding aan een hogeschool is een belangrijke stap. We zijn blij dat je voor ons kiest, en helpen je graag om je inschrijving zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. VIVES maakt als hogeschool deel uit van de Associatie KU Leuven en als je je bij ons inschrijft, schrijf je je eigenlijk in bij de associatie. 

Met deze pagina start je het inschrijfproces om een bacheloropleiding of voortgezette studie aan VIVES te volgen. Om je in te schrijven voor een permanente vorming, verwijzen we je graag door naar de pagina's van deze opleidingen zelf.

Online registreren voor een opleiding in dagonderwijs

Een opleiding in dagonderwijs is een opleiding die overdag en/of 's avonds gegeven wordt aan een van onze campussen. Het gaat om bacheloropleidingen, graduaatsopleidingen, bachelor-na-bacheloropleidingen, verkorte studieroutes, micro degrees (getuigschriften) en postgraduaten.

 Je kunt je volledig online inschrijven (definitief) of langskomen op een van onze campussen. Indien je langskomt, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker als je je vooraf online registreert in ons systeem. Op die manier kun je eventuele wachtrijen bij de onlineregistratie op de campus overslaan.

Inschrijven voor academiejaar 2020-2021

Om je online registratie te starten, klik je op onderstaande knop. Daarmee start je in de inschrijvingsmodule op. Zoek in de inschrijvingsmodule jouw opleiding op en klik op de knop Inschrijven. Hou er rekening mee dat verschillende opleidingen zowel in verschillende varianten (bachelor, graduaten, etc.) en op verschillende campussen georganiseerd worden. Vergewis je ervan dat je je inschrijft voor de juiste opleiding op de campus van jouw keuze voor je de online registratie start.

Start je inschrijving

Bekijk het filmpje voor meer informatie over hoe de inschrijvingsprocedure verloopt:

 

Inschrijven voor academiejaar 2019-2020 (nog tot en met 31 mei 2020)

Nog inschrijven voor het huidige academiejaar? Dat kan nog tot en met 31 mei 2020. Kies wat je wil gaan studeren om de online registratie te starten:

Bachelor Graduaat Banaba Micro degrees Postgraduaat

Tip: deze registratie lukt het beste op een gewone computer, niet op een smartphone of tablet. Gebruik bij voorkeur Google Chrome, Safari, Edge of Firefox. Internet Explorer wordt niet ondersteund: het is niet mogelijk om je via Internet Explorer in te schrijven. Lukt het niet of zit je met vragen? Dan kun je deze online registratie ook gewoon bij ons op de campus komen doen. Daar staan we je graag bij met raad en daad.

Inschrijven voor een opleiding op afstand

Inschrijvingen voor opleidingen in afstandsonderwijs zijn voor elke opleiding een beetje anders. Via deze inschrijvingspagina kies je het juiste vertrekpunt voor je inschrijving voor onderwijs op afstand.