Campus Brugge Xaverianenstraat
In deze workshop leer je hoe je een gebalanceerde en aantrekkelijke menukaart opstelt. We starten met een korte introductie in de prijsbepaling van de verschillende gerechten op de kaart. Vervolgens passen we enkele marketing technieken toe om de menukaart te optimaliseren. Ten slotte bespreken we enkele tips en tricks om je menukaart aantrekkelijk te maken.
Organisatie: Hogeschool VIVES, studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde
Doelgroep: leerlingen 2e en 3e graad ASO, BSO, TSO en KSO. De inhoud en het niveau zijn verschillend voor de tweede en derde graad.
Studiedomein: Horeca en voeding
Taal: Nederlands
Categorie: les, workshop
Duur: 2 lesuren
Locatie: VIVES Brugge Xaverianenstraat
Max. aantal deelnemers: 30 studenten
Datums: op aanvraag
Kostprijs: gratis
Van het secundair naar het hoger onderwijs is een grote stap. En er is geen betere manier om je toekomstige hogeschool beter te leren kennen dan de sfeer bij ons op een infodag zelf op te komen snuiven.