Klant of product?

In deze workshop leer je hoe je een gebalanceerde en aantrekkelijke menukaart opstelt. We starten met een korte introductie in de prijsbepaling van de verschillende gerechten op de kaart. Vervolgens passen we enkele marketing technieken toe om de menukaart te optimaliseren. Ten slotte bespreken we enkele tips en tricks om je menukaart aantrekkelijk te maken.

Praktisch

Organisatie: Hogeschool VIVES, studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde

Doelgroep: leerlingen 2e en 3e graad ASO, BSO, TSO en KSO. De inhoud en het niveau zijn verschillend voor de tweede en derde graad.

Studiedomein: Horeca en voeding

Taal: Nederlands

Categorie: les, workshop

Duur: 2 lesuren

Locatie: VIVES Brugge Xaverianenstraat

Max. aantal deelnemers: 30 studenten

Datums: op aanvraag

Kostprijs: gratis

contact

Tania Corbanie

Meld je aan voor een workshop

  • Huidige Contactgegevens
  • Gegevens school en klas
  • Indienen
  • Compleet