Klant of product?

Tal van bedrijven en organisaties organiseren evenementen om zichzelf te promoten of om mensen te entertainen. Een eventmanager kan in heel verschillende organisaties aan de slag: bij beursorganisatoren, bij eventbureaus, bij bedrijven, bij steden en gemeenten, bij concertzalen, bij musea, bij pretparken om een maar een paar te noemen. Een eventmanager is een allround manager die weet heeft van alle aspecten die bij een event komen kijken: hij of zij kan creatieve concepten bedenken, maar kent ook de wettelijke context, veiligheid, vergunningen. Hij of zij kan creatieve communicatiecampagnes bedenken, maar kan ook budgetteren... In deze workshop ontdek je de basics van eventplanning. Handig voor je eerste klasfuif of schoolbal!

Praktisch

Organisatie: Hogeschool VIVES, studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde

Doelgroep: leerlingen 2e en 3e graad ASO, BSO, TSO en KSO. De inhoud en het niveau zijn verschillend voor de tweede en derde graad.

Studiedomein: Economie/handel/onthaal & PR/mens en samenleving/maatschappij en welzijn/maatschappelijke, economische en artistieke vorming, toerisme/onthaal en recreatie, horeca en voeding

Taal: Nederlands

Categorie: workshop

Duur: 1 lesuur (korte versie) of 2 lesuren (langere versie)

Locatie: VIVES Kortrijk, VIVES Brugge Xaverianenstraat of op jouw school

Max. aantal deelnemers: geen beperking

Datums: op aanvraag

Kostprijs: gratis

contact

Delphine Van Iseghem

Meld je aan voor een workshop

  • Huidige Contactgegevens
  • Gegevens school en klas
  • Indienen
  • Compleet